Vi samler kræfterne på værkstedet i Birkerød

Vi sammenlægger vores aktiviteter på værkstedet hos Volkswagen Birkerød, og lukker værkstedet i Charlottenlund 1. august 2024. Du kan fortsat opleve Volkswagens modeller i Charlottenlund.

Vi har længe forsøgt at etablere et alternativ i Charlottenlund, men indtil videre uden held. Det betyder, at vi fra 1. august må henvise til andre Volkswagen Servicepartnere i området - eller vores værksted på Birkerød Kongevej 59 i Birkerød, hvor du fremover vil kunne møde en del af vores medarbejdere fra Charlottenlund. 

Vi vil fremover have Skadecenter både på Birkerød Kongevej 59 i Birkerød samt på Skelstedet 1B i Vedbæk

Hente/bringe service

Vi kan tilbyde at afhente og returnere din bil hos dig eller på din arbejdsplads - kontakt vores Servicerådgivere i Birkerød for at høre nærmere om betingelserne. 

Kontakt en Servicerådgiver

Hjulskifte og opbevaring

Hjulskifte og opbevaring vil fremover ske hos Volkswagen Birkerød. Hvis du har opbevaret dæk i Charlottenlund, vil du blive kontaktet for en løsning, der passer dig.

Nye og brugte biler på Hyldegårdsvej

Du vil fortsat kunne se, opleve og prøvekøre de nyeste personbiler fra Volkswagen i Charlottenlund, hvor vi fortsat vil have et godt udvalg af brugte biler. Her vil vores salgsrådgivere som hidtil være klar til at give dig den bedste vejledning, når du skal vælge bil.

Oversigt over Volkswagen Forhandlere og Servicepartnere