Gode råd hvis din Volkswagen siger stop

Selvom Volkswagen forbindes med kvalitet og driftssikkerhed, kan der opstå ekstraordinære situationer om vinteren, hvor du har brug for hjælp.

Her på vores værksted gør vi selvfølgelig alt hvad vi kan for at din bil skal være klar til kulde, sjap, is og salt. Skulle det utænkelige alligevel ske, at din Volkswagen ikke vil køre videre, så ring til Volkswagen Vejhjælp på telefon 80 20 30 50. Vi er klar til at finde en løsning. Og vi nøjes ikke med at sørge for reparation eller bugsering af din bil. I visse tilfælde klarer vi også gratis lånebil, alternativ transport og hotel, så du kan fortsætte med dine planer – selvom din bil ikke vil videre. Dine medpassagerer tager vi os selvfølgelig også af. 

Eneste betingelse for Volkswagen Vejhjælp er, at du har fået gennemført dit seneste service hos en autoriseret Volkswagen Servicepartner.

Læs alt om Volkswagen Vejhjælp

Hvis uheldet er ude, er det dig, der bestemmer hvem der får din Volkswagen i topform igen

Selvom dit forsikringsselskab skulle foreslå et uautoriseret værksted til at udbedre en skade, har du stadig mulighed for at bestemme, at du vil have specialuddannede Volkswagen teknikere på banen. Udover deres specialværktøj, som er skræddersyet til din Volkswagen, er du også sikker på, at der kun benyttes originale reservedele og at fabrikkens forskrifter følges under hele reparationen. 

Hav vores folder klar i handskerummet

I folderen, som du kan downloade i højre side, finder du en masse gode råd, der er praktiske at have ved hånden, hvis du bliver udsat for en skade. Vi anbefaler at du allerede nu printer folderen ud og lægger den i handskerummet. Den vil hjælpe dig i en situation, hvor det ellers er nemt at miste overblikket.

Få flere gode råd af vores medarbejdere

f3424fd0-241b-4736-8119-d4df5037573f_636196572028261903.jpg