Alt om den nye Polo i VieW online

Det giver næsten sig selv, at en stor del af Volkswagens kundemagasin er helliget den nye Polo. Der bliver dog også plads til mange andre spændende artikler - fx om den kommende T-Roc.

Udover artikler om vores kommende premierebiler, kan du fx læse om det årlige GTI-træf ved Wörthersee i Østrig, der tiltrækker cirka 200.000 besøgende - herunder en flot inkarnerede danske GTI-fans. VieW's udsendte tog turen til Wörthersee i den smukke Volkswagen Arteon. Det er der også kommet en spændende artikel ud af.

Et kig ud i Volkswagen-fremtiden får du i historien om I.D. Buzz, der er en elektrisk nyfortolkning af den ikoniske Type 1 - bedre kendt som "Folkevognsrugbrødet". Du får forklaringen på teknikken, der gør Volkswagens helt nye 1,5 liters TSI EVO motorer til nogle af de mest raffinerede motorer. Derudover indeholder VieW som sædvanlig en række små rubrikker med facts og nyttig viden fra Volkswagen.

Tilbehør og julestemning

Endelig byder kundemagasinet på en række aktuelle tilbud på tilbehør og - måske lidt tidligt efter nogens smag - en præsentation af Volkswagens julekollektion, som allerede nu kan købes på Volkswagens online-shop.

Læs VieW online

Gå til online-shoppen

15fef3e9-e7d3-4d5b-9d97-a2214be809a8_636451417701236932.jpg