Nyheder

Følg med på vores nyhedsside. Vi opdaterer jævnligt med nyt - både fra Volkswagen Charlottenlund, fra Volkswagen og fra verden omkring os.

Din DAB bilradio virker stadig efter 1. oktober.

Hvis du hører til dem, der har radiolytning som en del af din rutine, når du kører i bil, har du måske overvejet, hvad der sker, når op til 400.000 DAB radioer ikke virker mere.

Med blogger og Polo på Tysklands-tur

Livsstilsbloggeren Nicolai Klingenberg er jævnligt at finde her på vores nyhedsside i forbindelse med prøvekørsel af forskellige Volkswagen modeller.

Mens vi venter på de nye afgifter

Går du, ligesom mange andre, og afventer ændringer i afgiften før du vil handle ny bil? Det er der ingen grund til længere.

Volkswagen nyheder på IAA 2017

Når den internationale biludstilling IAA i Frankfurt slår dørene op fra den 16. - 24. september, vil Volkswagens stand byde på et væld af nyheder, der omfatter alt fra back-to-basic køreglæde i up! GT

Flere tests af den nye Polo

De danske motorjournalister har kastet sig over prøvekørsel af den nye Volkswagen Polo - og der er stor enighed om, at den er et pletskud.

First drive - Volkswagen Polo

Blog om Biler har sat sig bag rattet af den nye Volkswagen Polo i Tyskland – og journalisten mener at bilen leverer varen, præcis som han forventede.

Med Golf GTE på søndagstur

Bilmagasinets to muntre udsendte - Tobias og Frederik - har denne gang haft fingrene i en af vores hybridmodeller.

T-Roc - Få det sidste nye direkte i din mailboks

Tidligere på ugen kunne du læse om Volkswagen T-Roc her på nyhedssiden. Er du blevet nysgerrig og vil du følge med i det sidste nye, kan du tilmelde dig nyhedsmailen her.